منتديات عرب بلا حدود
أهلا وسهلا بك زائرا كريما
أسرة المنتدى تدعوك إلى المشاركة معنا
فأهلا ومرحبا بك

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتديات عرب بلا حدود
أهلا وسهلا بك زائرا كريما
أسرة المنتدى تدعوك إلى المشاركة معنا
فأهلا ومرحبا بك
منتديات عرب بلا حدود
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

اذهب الى الأسفل
أنسام بلادي
أنسام بلادي
عضو من أعضاء الإدارة
عضو من أعضاء الإدارة
أوسمتي
كشري مصري  Wafaa

كشري مصري  244

كشري مصري  511



الجنس : انثى
عدد المساهمات : 124
نقاط : 10735
السٌّمعَة : 104
تاريخ التسجيل : 09/06/2011

نجمة كشري مصري

الجمعة سبتمبر 30, 2011 9:35 pm
كشري مصري  2823511289

كشري مصري


[center] كشري مصري  Images?q=tbn:ANd9GcQdBduymn2XTygReRbhZEtY8m225JrjznmmcypW20u9MUMP7f-F



^^^^الكـشــــــري المصري مولع نااااار^^^^


مكرونة(اسباجتي+مقصوصة)يمكنكي استخدام نوع واحد أو أكثر حسب الرغبة..
أرز عدس بجبةعدس أسمر
صلصة
دقة
بصل محمر
حمص مسلوق

المكرونة:
------
اسلقي المكرونة جيدا..و حاسبي تعجن منك.


البصل المحمر:
---------
قطعي بصلة كبيرة أو ابشريها..و حمريها في السمن مع شوية كزبرة ناشفة..في نفس الحلة اللي هنعملي فيها الرز..

الرز:
---
المقادير:
كوب عدس أسمر
2 كوب أ رز
الطريقة:
كمية العدس لازم تكون 1\2 كمية الرز..
اسلقي العدس..و لما يوصل لدرجة انك تقدري تندغيه حطي الرز..و زودي المية..حطي معلقة في وسط الرز و ابدأي في اضافة المية..و لما تحسي ان المعلقة هتبدأ تتحرك اقفي..و سوي الرز بعد كدة عادي..

الصلصة:
-----
المقادير:
10 فصوص ثوم
عصير طماطم..لتر أو حسب رغبتك..
الطريقة:
دقي التوم مع الملح و الفلفل و كزبرة ناشفة..
حمريهم في السمن..و بعدين ضيفي الطماطم..و سيبيها تتسبك..

الدقة:
---
المقادير:
فلفل أحمر..ناشف أو عادي..حسب الرغبة..
5 فصوص توم..
1\2 كوب خل..
1 كوب ماء..
ملح+كمون+كزبرة ناشفة
الطريقة:
اضربي كل المكونات في الخلاط..(ضربا مبرحا على رأى عادل امام في مسرحية الواد سيد الشغال)

الحمص:
-----
انقعي الحمص من قبلها بيوم..و بعدين اسلقيه..


عند التقديم..
المكرونة..الرز..الصلصة..البصل. .الدقة..الحمص

الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى